MESTERKURZUS: MAGAM VAGYOK AZ IGAZSÁG

A 2023. február 15. és március 31. között elérhető Mesterkurzus fókuszában: a torokcsakra magasabb oktávja. Hogy végre kompromisszumok és bűntudat nélkül tudd megélni azt, aki valójában vagy.


Az Igazság felszabadít, gyakorolj velünk!


Jelentkezem

MIT AD NEKED AZ ANAMÉ PROGRAM MESTERKURZUSA?

A Mesterkurzus az Anamé Program legintenzívebb kurzusaPLUSZ SZELLEMI GYAKORLAT

Egy speciális, a Mesterkurzus után is végezhető gyakorlat, amellyel tovább erősítheted a kurzus hatását. Ez a gyakorlat a résztvevőkre hangolt.

5+1 ALKALOM

5 alkalom, ahol Anamé és az Anamé jóga oktatói által vezetett csakraspecifikus gyakorlást Anamé meditációi egészítik ki. Ennek az öt alkalomnak a felépítése a tapasztalataink és a visszajelzések alapján a korábbiakhoz képest megújult. Azért, hogy a gyakorlás élvezetesebb, tartalom pedig még inkább befogadható legyen.


A Mesterkurzus 6. alkalmát, mely egyben a záró alkalom is, Anamé tartja teljes egészében élő adásban. Itt felteheted a Mesterkurzus közben felmerült kérdéseidet Anaménak.

TEMATIKUS ANAMÉ JÓGAKURZUSOK

A tematikus Anamé jógakurzusok témái remekül kiegészítik, támogatják a Mesterkurzus hatását. Végezd őket a Mesterkurzus kiegészítéseként vagy önállóan.

MESTERKURZUS-KEDVEZMÉNYEK

Ha részt veszel egy Mesterkurzuson, akkor a következőre 42 000 forintos kedvezményt érvényesíthetsz. Ezzel nem csak egy alkalommal élhetsz, ezért ha minden Mesterkurzuson részt veszel, akkor ezt a kedvezményt minden alkalommal automatikusan megkapod. Ne hagyd ki most sem!

MESTERKURZUS KEDVEZMÉNYEK

Megéri részt venni a Mesterkurzusokon, mert így minden alkalommal 42 000 Ft kedvezményben részesülhetsz.

Ne hagyd ki most sem!

price option <div class="editor-content"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 1.125rem">Mesterkurzus: magam vagyok az Igazság</span></p><p style="text-align: left"><br></p></div>

Mesterkurzus: magam vagyok az Igazság


Részt vettél az előző Mesterkurzuson? Akkor neked ez a Mesterkurzus 5 napos eléréssel 150 000 Ft helyett csak 108 000 Ft.

price option <div class="editor-content"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 1.125rem">Magam vagyok az Igazság és Éld meg az Igazi Önmagad mesterfokon</span></p></div>

Magam vagyok az Igazság és Éld meg az Igazi Önmagad mesterfokon

7 napos eléréssel a két Mesterkurzus most 300 000 Ft helyett, 204 000 Ft. Részt vettél az előző Mesterkurzuson? A kapott kedvezménykuponod a Mesterkurzus dupla csomagra is érvényes, így a két kurzus csak 162 000 Ft.

MESTERKURZUS WORKSHOP

Vonz a Mesterkurzus témája, de most nem tudsz részt venni rajta valamiért? Akkor tarts velünk a 3 órás Mesterkurzus workshopon!

Jelentkezem

TEMATIKUS ANAMÉ JÓGAKURZUSOK

Ezek a tematikus Anamé jógakurzusok tökéletes kiegészítői a Mesterkurzusnak. Téged melyik kurzus témája szólít meg?

“A világot nem javítani kell, eltűrni, vagy elviselni, hanem ez maga az égi, áramló szentség. Minden, ami itt történik.”

Anamé

ANAMÉ CHANELLING -

ÉGI ÜZENETEK ANAMÉTÓL

Ha érdekel, hogy egy magasabb nézőpontból szemlélve mi történik most a világunkban, és keresed a fogódzókat, akkor Anamé égi üzenetei neked szólnak.

Kérem az égi üzeneteket