MESTERKURZUS: BEAVATÁS 

Ez a Mesterkurzus egy híd a régi és az új között. Kapu egy új világra. Engedd be és fogadd be azt a támogatást amit neked szánnak!  Engedd be a boldogabb jövőt! 


Ez a Mesterkurzus kihagyhatatlan, amely megkoronázza az életed. Jelentkezz most! 

Jelentkezem

“A világot nem javítani kell, eltűrni, vagy elviselni, hanem ez maga az égi, áramló szentség. Minden, ami itt történik.”

Anamé
MELYIKET VÁLASZTOD? 

Megéri részt venni a Mesterkurzusokon, mert így minden alkalommal 42 000 Ft kedvezményben részesülhetsz.

Ne hagyd ki most sem!

price option <div class="editor-content"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 1.125rem">Mesterkurzus: beavatás</span><br></p></div>

Mesterkurzus: beavatás

Részt vettél az előző Mesterkurzuson? Akkor neked ez a Mesterkurzus 5 napos eléréssel 150 000 Ft helyett csak 108 000 Ft.

price option <div class="editor-content"><p style="text-align: left"><span style="font-size: 1.125rem">Beavatás - workshop</span></p></div>

Beavatás - workshop

Vonz a Mesterkurzus témája, de most nem tudsz részt venni rajta valamiért? Akkor tarts velünk a 3 órás Mesterkurzus workshopon! 

MIT AD NEKED AZ ANAMÉ PROGRAM MESTERKURZUSA? 

A Mesterkurzus az Anamé Program legintenzívebb kurzusa, amelynek ez az utolsó alkalma. A Beavatás, a koronacsakra magasabb oktávja sok szempontból különleges. Miért? 

Extra videó Anaméval 

Kizárólag a Mesterkurzus: beavatás résztvevőinek. Hallgasd meg ahányszor jól esik, mert ez segíti a pihenést, regenerálódást gyakorlások között. 

Mesterkurzus szellemi gyakorlata

Egy speciális, a Mesterkurzus témájára hangolt gyakorlat, amellyel tovább erősítheted a kurzus hatását. Ez a gyakorlat a résztvevőkre hangolt. 

5+1 alkalom 

Megújult formában, még inkább a ti igényeitekhez igazítva csakraspecifikus gyakorlás az oktatókkal és meditáció Anaméval. A 6. alkalom különlegessége, hogy Anamé tartja teljes egészében élőben online. Itt felteheted a kurzus során felmerült kérdéseidet Anaménak. 

Mesterkurzus-kedvezmények 

Ha részt veszel egy Mesterkurzuson, akkor a következőre 42 000 forintos kedvezményt érvényesíthetsz. Ezzel nem csak egy alkalommal élhetsz, ezért ha minden Mesterkurzuson részt veszel, akkor ezt a kedvezményt minden alkalommal automatikusan megkapod. Jó hír, hogy ezt a kedvezményt az új kurzusra is érvényesítheted, továbbviheted majd, ami a Mesterkurzus helyébe lép. Ne hagy ki most sem a kedvezményt! 

Hívd be a csodákat az életedbe!  

A koronacsakra utat nyithat a csodáknak és végtelen lehetőségeknek. Tegyél azért az életért velünk, amiről most mégcsak álmodozol, jelentkezz most! 

Jelentkezem a Mesterkurzusra