CHANNELING

ÉS SZEMÉLYES ÚTMUTATÁS ANAMÉVAL

2023.07.14. péntek 18:30,  Eötvös10 Művelődési Ház


Érdekel a spiritualitás, ezotéria? Útmutatásra vágysz, szeretnél válaszokat kapni az életedet feszítő problémák okára? 

Akkor ezt az INGYENES programot Anaméval imádni fogod!


Foglald le a helyed most, ne maradj le erről a fantasztikus lehetőségről! 

  

Lefoglalom a helyem most

Kihagyhatatlan lehetőség

Légy részese a Balázs Valéria Anamé által tartott páratlan programnak, ami most kivételesen ingyenesen érhető el. Igaz, hogy hosszú évek óta vannak különféle ingyenes tartalmaink, azonban ez egy elképesztő lehetőség. Ez az első alkalom, hogy Anamé ilyen típusú kurzust ingyenesen is elérhetővé tesz. Tapasztald meg az energetikai korrekció erejét, merülj el a channeling által nyújtott spirituális élményben, és kérdezz Anamétól, hogy útmutatást kaphass az életedhez gyakorlatias módon! Ne hagy ki!
Légy részese egy felejthetlen napnak velünk

Ha sürgető probléma van az életedben és útmutatást, válaszokat keresel, akkor találkozzunk!


Mire számíthatsz ezen az ingyenes alkalmon? 

▷ etikus és tiszta szellemiség 

Az igazi szellemiség mindig szeretet alapú. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a válasz sosem lesz negatív, vagy ítélkező hangvételű, hanem mindig egy felsőbb nézőpontból, a szeretet és egység szintjéről szól. 

▷ energetikai korrekció 

Néhány résztvevő kipróbálhatja, milyen az, amikor Anamé energetikai korrekciót hajt végre. Ezt követően, mintha egy óriási teher hullana le az emberről. Kipróbálnád? 

Channeling 

A teljes program során egy magasabb energiaszintről közvetít Anamé. Olykor olyan meghökkentő információkat, részleteket megosztva, amiről nem lehet tudomása. Te mire lennél kíváncsi? 

▷ kérdések és válaszok Anaméval

kötetlen beszélgetés Anaméval, lehetőség kérdésekre a téged érdeklő témakörökben, életedet feszítő problémákkal kapcsolatban. Szeretnél útmutatást és válaszokat kapni? 

A helyek száma limitált, jelentkezz most! 

Jelentkezem

Hogyan közvetít Anamé

és miben más ahogyan közvetít? 

Tudj meg többet, ismerd meg Anamé történetét, hogyan alakult ki a közvetítői képessége és tapsztald meg élőben, személyesen is! 

Anamé és a channeling 1. rész 

A channeling, vagy szellemi közvetítés az életem szerves része kiskoromtól kezdve, mondhatni ebben nőttem fel és ebben élem a mindennapjaimat. Ez számomra természetes dolog. Téged is érdekel? 

  • Honnan lehet tudni, hogy hiteles-e a forrás, amiből az üzenet érkezik?

  • Hogyan érzékelem az általam sokat emlegetett égieket?

  • Honnan lehet egyáltalán megállapítani, hogy egy médium megfelelően és hitelesen adja-e át azt, amit érzékel?


Többek között ezekre a kérdésekre válaszolok ebben a videóban. 

Anamé és a channeling 2. rész 

A channeling képessége talán túl spirituálisnak tűnik, de egy magasabb energiaszinten ez egy természetes dolog. Azért, mert egyek vagyunk és kapcsolódunk: nem csupán fizikai testben élő embertársainkkal, hanem azokkal is, akik egy magasabb energiaszinten léteznek és onnan segítenek minket. Sokunk számára láthatatlanul, számomra mégis érzékelhető módon.


Ebben az adásban megosztom veled személyes történeteimet és elárulom azt is, hogy miért érzem úgy, hogy eljött az idő a közvetítésekre. 

Tapasztald meg személyesen! 

A channeling, azaz közvetítések során nem csak útmutatás érkezik, hanem sokkal több ennél! Egy olyan energia, erőtér is jelen van, ami szinte kézzel fogható. Éld át, tapasztald meg te is! 

Szeretném átélni

Kivel találkozhatsz ezen az ingyenes programon? 

A programot teljes egészében Anamé tartja, azonban Gábor is jelen lesz az eseményen. Ha bármilyen technikai kérdésed van tedd fel neki bátran! 

Találkozzunk 2023. július 14-én,

ne maradj le, jelentkezz most! 


Jelentkezem

A teljes program során videó készül, melyet használni szándékozunk az online felületeinken, hirdetésekben. A jelentkezés részeként minden résztvevő engedélyt ad a videó használatára. Ha nem szeretnél szerepelni a videó felvételeken, azonban érdekel a program, akkor várunk szeretettel a Szellemiség a gyakorlatban kurzusokon 2023. július 11. - augusztus 3. között.