ÉGI ÜZENETEK ANAMÉVAL


Érdekel, hogy vajon mit üzenhetnek az égiek?

Melyek a világ energetikai aktualitásai?


Minden hónap utolsó hétfőjén érkeznek az Égi üzenetek, INGYENESEN. Tudj meg többet ezen az oldalon erről a lehetőségről, és ha még nem iratkoztál fel a hírlevelünkre, akkor mindenképpen kérd az értesítéseket tőlünk!

SZERETNÉM AZ ÉGI ÜZENETEKET

Miről szólnak az Égi üzenetek?

Nehéz időket élünk és nagy változások történnek bennünk és körülöttünk. Ilyenkor pedig nagy szükség van arra, hogy a fény eljusson az emberekhez. Hogy eljusson ez a szeretetteljes és segítő szellemi jelenlét hozzád is, hogy megérezhesd a támogatását. Ezért eljött az idő, hogy beszéljek a vele való kapcsolatomról és megosszam veled az Égiek üzenetét.


Neked is elküldhetjük az Égi üzeneteket tartalmazó e-mailt minden hónapban, ingyenesen?

Szeretném az Égi üzeneteket

Szeretnél többet megtudni arról, hogyan közvetíti Anamé az üzeneteket?

Hallgasd meg az Energetikai tudatosság Podcast adásokat is!

  1. rész

Anamé és a channeling

A channeling, vagy szellemi közvetítés az életem szerves része kiskoromtól kezdve, mondhatni ebben nőttem fel és ebben élem a mindennapjaimat. Ez számomra természetes dolog, és emiatt eszembe sem jutott, hogy másokat is érdekelhet. De nem is olyan régen egy beszélgetés során olyan kérdéseket kaptam, hogy:

Honnan lehet tudni, hogy hiteles-e a forrás, amiből az üzenet érkezik?

- Hogyan érzékelem az általam sokat emlegetett égieket?

- Honnan lehet egyáltalán megállapítani, hogy egy médium megfelelően és hitelesen adja-e át azt, amit érzékel?


Többek között ezekre a kérdésekre válaszolok ebben a podcast-adásban.


MEGHALLGATOM

  1. rész

Anamé és a channeling

A channeling képessége talán túl spirituálisnak tűnik, de egy magasabb energiaszinten ez egy természetes dolog. Azért, mert egyek vagyunk és kapcsolódunk: nem csupán fizikai testben élő embertársainkkal, hanem azokkal is, akik egy magasabb energiaszinten léteznek és onnan segítenek minket. Sokunk számára láthatatlanul, számomra mégis érzékelhető módon.


Ebben az adásban megosztom veled személyes történeteimet, Gábor kérdéseire válaszolva. Egyben elárulom azt is, hogy miért csak most beszélek erről a témáról, és hogy miért tesszük ingyenesen is elérhetővé ezeket a közvetítéseket.MEGHALLGATOM

Miért születtek meg az Égi üzenetek?

Mert végtelenül hálás vagyok azért, hogy itt vagy velünk, kitartasz mellettünk és ezért szerettem volna még több ingyenes tartalmat megosztani veled. Szívből köszönöm, hogy együtt vagyunk az Anamé Programban, mert nélküled-nélkületek nem lenne itt semmi, csak egy szellemi eszme. Az, hogy ez meg tud valósulni, a ti művetek. Örökké hálás leszek érte.


Mi vár még rád az Égi üzeneteken kívül?

Mindig elsőként értesülhetsz további ingyenes tartalmakról, kedvezményekről, programokról és újdonságokról!


Kérem az értesítéseket Anamétól