ENERGIA AZONNAL: ANAMÉ JÓGA! 

Ez a jóga más, mint amivel eddig találkoztál. Mindenki számára könnyen elvégezhető, egyszerű gyakorlatokból álló megoldásközpontú komplex program, aminek a középpontjában nem a hajlékonyság, hanem az életed nehézségeinek megoldása áll.


Új vagy itt nálunk? Nézd meg bevezető videónkat és próbáld ki a minikurzust Anaméval!


Érdekel az extra kedvezmény? Görgess lejjebb a részletekért! 

Kipróbálom a mini kurzust

PROGRAMUNK NEKED SZÓL, HA 

▷ Feszültséget érzel az életedben, ami megnehezíti a mindennapi teendők ellátását és a pihenést. 

​​▷ A kimerültség érzését tapasztalod, ami kihat az egészségedre és a kapcsolataidra.

​​▷ Vágyat érzel egy nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb életre, de nem találod a kiutat a problémákból. 

​​​​▷ Ha változtatni szeretnél az életeden, de nem tudod, hogyan fogj hozzá.

Szeretném, ha tudnád, hogy nem vagy hibás! Ne hibáztasd magad, ha nem tudtál eddig változtatni, ha nem volt elég erőd, motivációd a változáshoz és azért se, ha nem találtál még megoldást. Nem tehetsz róla! Ugyanakkor van valami, amiről szerintem még nem tudsz és ami nagy változást hozhat a te életedbe is. Hadd mutassak neked is egy hatékonyabb megközelítést, amit eddig még nem próbáltál! 

MIÉRT PONT AZ ÉN MÓDSZEREMET VÁLASZD? 

Hidd el, mindent tudok a stresszről és a kimerültségről, mivel bántalmazó családba születtem, már eleve súlyos betegen. 

 

Deformált gerinccel és csípőficammal születtem, és már gyerekként autoimmun betegséget diagnosztizáltak nálam. Mindezek mellett cisztákkal, miómákkal és magas vérnyomással is küzdöttem. 18 éves koromban elmenekültem a bántalmazó családomtól, de mivel nem volt hová mennem, hajléktalan lettem. Az otthoni körülményeimhez képest még ez is előrelépésnek számított, de a fizikai és lelki problémákat nem oldotta meg. Az állapotom tovább romlott, és két évvel később már kerekesszékbe kényszerültem, szinte teljesen vakon úgy, hogy egy gép tartott életben.

Innen kezdtem el fokozatosan újjáépíteni magamat az általam kifejlesztett gyakorlatok segítségével.

 

A módszer azóta a világ több országába is eljutott. Én jelenleg a nemzetközi jelenlét érdekében külföldön élek, de Magyarország mindig a szívem közepe marad, így rendszeresen tartok kurzusokat Budapesten is. Az általam kidolgozott módszernek köszönhetően ma boldog, teljes életet élek egészségben és szeretetben, és arra tettem fel az életemet, hogy másoknak is segítsek. 

Az általam kifejlesztett módszer a kezdetek óta már több tízezer ember életébe hozott pozitív változást és fejlődést.

"Végre tényleg megváltozott az életem." 

"A leghatékonyabb, legátfogóbb és leggyorsabb módszer a sok közül amit ismerek, ami pozitív irányba megváltoztatja a lelki állapotodat, személyiséged, egészséged, élethelyzeteidet, röviden az egész életed."

D

Dávid 

Google értékelés 

"Rengeteget kaptam az Aname Programtól. Éberséget, hitet, fentebb rálátást az életemre. És emellett sokkal racionálisabb vagyok, és gyakorlatiasabb, mint korábban. Köszönöm Anaménak és az oktatóknak!"

T

Tímea

Google értékelés

"Nagyon sok alternatív módszert tanultam már. Amit lehetőségem volt kipróbálni, azok közül ez a legjobb szerintem. Több mint két éve gyakorlok az Anamé csapattal, mindenkinek jó szívvel ajánlom."

I

Ildikó

Google értékelés

VEDD MEG A BEVEZETŐ KURZUST KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS FEDEZD FEL A HARMÓNIÁT!

Csatlakozz Anamé levelező listájához és spórolj 1000 Ft-ot, így 1490 Ft helyett most 490 Ft-ért lehet a tiéd a bevezető minikurzus. A kedvezményhez a kuponkódot e-mailben küldjük ki a számodra csatlakozást követően.


Csapj le erre a különleges kedvezményre MOST! 

Kedvezmény nélkül

1490 Ft 

Kedvezmény nélkül kérem a mini kurzust

Kedvezménnyel 

490 Ft 

Csatlakozom és kérem a kedvezményt most