TÉGED IS ELÉRT A BURN-OUT SZINDRÓMA? ITT A MEGOLDÁS:  ENERGIA AZONNAL!

Jógával a kiégés ellen? Igen, mert az Anamé jóga: energia azonnal! kurzusa más, mint amivel eddig találkoztál. Mindenki számára könnyen elvégezhető, egyszerű gyakorlatokból álló megoldásközpontú komplex program, aminek a középpontjában nem a hajlékonyság, hanem az életed nehézségeinek megoldása áll.


Új vagy itt nálunk? Nincs energiád? Munkahelyi kiégés, magánéleti kiégés ellen keresel megoldást?  Nézd meg bevezető videónkat, próbáld ki a minikurzust Anaméval és juss több energiához!


Érdekel az extra kedvezmény? Görgess lejjebb a részletekért! 

Kipróbálom a mini kurzust

A KIÉGÉS JELEI, BURN-OUT SZINDRÓMA TÜNETEI NEKED IS ISMERŐSEK? 

ISMERD FEL IDŐBEN ÉS TEGYÉL ELLENE HATÉKONYAN, HOGY ÚJRA ENERGIKUSNAK ÉREZD MAGAD ÉS MOTIVÁLTNAK! 

Kezdetben lelkes voltál és motivált, de most úgy érzed, hogy minden kicsúszik a kezeid közül? Elveszettnek és motiválatlannak érzed magadat?  A kiégés teljesítménycsökkenéssel, a hatékonyság csökkenésével is járhat, ami kihat a munkánkra, magánéletünkre és a motivációnkra.  

​​▷ Kimerültnek érzed magad szellemileg és/vagy fizikailag? A burn-out szindróma miatt érezhetjük úgy, hogy több pihenésre van szükségünk. Lelkileg és fizikailag is kimerültnek érezzük magunkat. Megjelenhet az üresség érzése bennünk. 

​​▷ Csökkent az önértékelésed, mivel nem tudsz úgy teljesíteni, mint azelőtt? A kiégés jele lehet az, hogy csökken az önértékelésünk és reménytelennek látjuk a helyzetünket. 

​​​​▷ Apró dolgok is feszültté tesznek és nehéz toleránsnak lenned másokkal? Ingerültebb vagy a szokásosnál, néha indokolatlanul is? A burn-out miatt érezhetjük kevésbé empatikusnak magunkat és nehezebben találjuk a kapcsolatot önmagunkkal és másokkal. 

"Végre tényleg megváltozott az életem." 

"A leghatékonyabb, legátfogóbb és leggyorsabb módszer a sok közül amit ismerek, ami pozitív irányba megváltoztatja a lelki állapotodat, személyiséged, egészséged, élethelyzeteidet, röviden az egész életed."

D

Dávid 

Google értékelés 

"Rengeteget kaptam az Aname Programtól. Éberséget, hitet, fentebb rálátást az életemre. És emellett sokkal racionálisabb vagyok, és gyakorlatiasabb, mint korábban. Köszönöm Anaménak és az oktatóknak!"

T

Tímea

Google értékelés

"Nagyon sok alternatív módszert tanultam már. Amit lehetőségem volt kipróbálni, azok közül ez a legjobb szerintem. Több mint két éve gyakorlok az Anamé csapattal, mindenkinek jó szívvel ajánlom."

I

Ildikó

Google értékelés

VEDD MEG A BEVEZETŐ KURZUST KEDVEZMÉNYES ÁRON ÉS FEDEZD FEL A HARMÓNIÁT AZ ÉLETEDBEN!

Csatlakozz Anamé levelező listájához és spórolj 1000 Ft-ot, így 1490 Ft helyett most 490 Ft-ért lehet a tiéd a bevezető minikurzus. A kedvezményhez a kuponkódot e-mailben küldjük ki a számodra csatlakozást követően.


Csapj le erre a különleges kedvezményre MOST! 

Kedvezmény nélkül

1490 Ft 

Kedvezmény nélkül kérem a mini kurzust

Kedvezménnyel 

490 Ft 

Csatlakozom és kérem a kedvezményt most
A Karma Killer jóga és az Anamé Program kiegészítői (kristályok, vizek, hanganyagok) nem helyettesítik a fizikai, mentális vagy bármilyen orvosi szaktanácsadást, kezelést. Kérjük, amennyiben egészségügyi problémával küzdesz mindenképpen fordulj szakemberhez. Az Anamé Program és a Karma Killer jóga gyakorlatok szándéka, hogy a megadott információk alapján segítse a szellemi fejlődést és kiegyensúlyozza a csakrák egyensúlyát.