ALAPOZD MEG AZ ÉLETED A CSAKRÁK SEGÍTSÉGÉVEL

Család, anyagi és érzelmi biztonság, párkapcsolat, öröm, felszabadultság, vitalitás, célkitűzés, egyenrangú kapcsolatok. Neked melyikkel van dolgod?

Otthon a világban
Otthon a világban

Ha eddig túl durvának érzékelted ezt a világot vagy úgy érezted, hogy eddig nem sok jót kaptál tőle, akkor tedd meg az első lépéseket velünk egy örömteli, kiteljesedett állapot felé! Az Anamé jóga csakragyakorlatai segítenek, hogy végre otthonosan mozogj az anyagi világban és megérezd azt a jóleső biztonságot, amit nyújtani tud.


Anyagi és érzelmi biztonság
Anyagi és érzelmi biztonság

Építkezz stabil alapokra! A legjobb alap, ha biztonságban érzed magad, és képes vagy boldogulni a világban. Ha vannak nehéz családi kapcsolataid, akkor kihagyhatatlan terület, amit érdemes kiegyensúlyozni az Anamé jóga csakragyakorlatainak segítségével!


Öröm és felszabadultság
Öröm és felszabadultság

A boldog párkapcsolatért és örömteli szexualitásért. De ide tartozik a felszabadultság, kreativitás, öröm, az élet szabad áramlása is. Légy jóban a pároddal, és örülj az életednek! Az oldalon található jógaórák segítenek felfedezni a játékos, kreatív, kíváncsi oldaladat, amelyik alig várja, hogy élvezze az életet.


Célok és támogató emberi kapcsolatok
Célok és támogató emberi kapcsolatok

Alulmaradsz másokkal szemben, úgy érzed, nem támogat senki? Nehezen tartasz ki, nem éred el a céljaidat? Akkor a legjobb helyen vagy!  Az ezen az oldalon található Anamé jógaórák segítségével kapcsolatba kerülhetsz a belső erőddel. Használd arra, hogy célokat fogalmazz meg és tegyél is értük, kiállj magadért és megtartsd a határaidat! 


GYORSTÖLTÉS A STABILITÁSÉRT 15 PERCBEN

A rövid, 15 perces Anamé jógaórák könnyen beilleszthetőek a mindennapokba. Így tehetsz a stabilitásodért, a helyzetekbe való határozott beleállásért azokon a napokon is, amikor minden a feje tetején áll.


45/60/90 PERCES ANAMÉ JÓGAÓRÁK, HOGY KÖNNYEBBEN MENJENEK A HÉTKÖZNAPOK

A komplexebb, hosszabb Anamé jógaórák hatása is erősebb. Válassz közülük heti rendszerességgel, hogy nyugodtabban, nagyobb jelenléttel és magabiztosabban éld a hétköznapokat!

Alapozd meg az életed! Anamé jógaóra

Ez a gyakorlás a mindennapok stabil, örömteli, motivált megéléséhez nyújt egy kis támogatást.


45 perc

Gyökércsakra Anamé jógaóra

Segít, hogy könnyebben megmaradj a középpontodban, bármilyen kihívást is hoz az életed.


90 perc

Szakrális csakra Anamé jógaóra

Minden óra, minden gyakorlat hozzásegít egy felszabadultabb, örömtelibb létezéshez. 

90 perc

Köldökcsakra Anamé jógaóra

Kapcsolódj a célok kitűzéséhez és eléréséhez szükséges belső erőddel!

90 perc

Gaia, a gyökércsakra magasabb oktávja

A gyakorlatok a bőség állapotának megéléséhez visznek közelebb, ahol megszűnik a hiányérzet.

90 perc

Ázsia, a szakrális csakra magasabb oktávja

Merülj el a szakrális csakra boldogító, játékos energiájában és hagyd, hogy áthasson!

90 perc

Egyiptom, a köldökcsakra magasabb oktávja

Kerülj közelebb a ragyogó erődhöz, és sugározd ki a világba!

90 perc

Teremtő meditáció Anaméval: anyagi világ

Teremtő meditáció, relaxáció és szellemi gyakorlatok Anaméval.

2x30 perc

Teremtő meditáció Anaméval: felszabadult élet

Teremtő meditáció, relaxáció és szellemi gyakorlatok Anaméval.

2x30 perc

Teremtő meditáció Anaméval: belső erő

Teremtő meditáció, relaxáció és szellemi gyakorlatok Anaméval.

2x30 perc

Kristálytér Anamé jógaóra

Általános kiegyensúlyozó gyakorlatsor, nincs kiemelt csakra - hogy a fejlődésed biztosan harmonikus legyen.

60 perc

“Minden pillanat a Földön a gyönyörűség bőséges áramlása, olyan nagy kincs, amiért megéri megszületni, megéri itt lenni.”

Anamé


KAPCSOLÓDJ IGAZÁN MÉLYEN ÖNMAGADDAL, HOGY MEGÉREZD A STABIL ALAPOK BIZTONSÁGÁT!

  • Egy hónapban akár többször is szánj egy kicsit több időt magadra. Ezek a hosszabb Anamé jógakurzusok lehetőséget adnak az elmélyült gyakorlásra, aminek a hatására akár jelentősebb változásokat is megtapasztalhatsz önmagadban, a hozzáállásodban vagy a körülményeidben.

Építsd fel a kristálytestedet: gyökércsakra és koronacsakra

Ezen az Anamé jógaórán hatékonyan tehetsz azért, hogy a bőség érzete igazán a sajátod legyen. Amire mindig támaszkodhatsz annak a biztos tudása mellett, hogy nem vagy magadra hagyva, hanem támogatnak, szeretnek és gondoskodnak rólad.

120 perc

Építsd fel a kristálytested: szakrális csakra és szívcsakra

Ezen az Anamé jógaórán a mélyből oldhatod ki a lelki sérülések fájdalmát fenntartó érzéseket és gondolatokat. Készítsd fel a szíved a bensőséges, szívbéli kapcsolódásra magaddal és másokkal is, és gyakorolj azért, hogy ez legyen a természetes állapotod!

120 perc

Építsd fel a kristálytested: köldökcsakra és torokcsakra

Ideális választás minden olyan élethelyzetben, ahol karrierről, érvényesülésről, munkáról, hivatásról van szó. Érezd meg a saját erődet és tegyél azért, hogy a legjobb képességeid szerint töltsd be azt a helyet a világban, ami csakis rád vár!

120 perc

Deluxe: gyökércsakra

Gyökércsakra gyakorlatok koncentráltan, nagy dózisban. Az első részben az energiablokkok oldásával, a másodikban hatékony energetizálással. Érezd meg te is, hogy bőségtudat nem a körülmények függvénye!

2x75 perc

Deluxe: szakrális csakra

Igazi deluxe élmény a szakrális csakra területén: a tisztító órán elengedheted a múlt csalódásait, hogy az energetizáló részben kapcsolatba kerülj a gyermeki éneddel és az öröm áramlásával.

2x75 perc

Deluxe: köldökcsakra

Sokkal többre vagy képes, mint hitted! Ezeken a jógaórákon kitisztíthatod az energiablokkokat, amik még az utadban állnak, és felébresztheted a benned szunnyadó hatalmas erőt!

2x75 perc

Aludj velünk! Gyökércsakra

Az esti gyakorlással elengedheted a folyton pörgő gondolatok feszültségét, a reggelivel pedig kapcsolatba léphetsz ezzel a benned is jelen lévő nyugodt, stabil erővel, hogy idővel bármikor elérhető legyen a számodra. A nyugodt alvásért és a belső békéért.

2x2 óra

Aludj velünk! Szakrális csakra

Az esti gyakorlás segít, hogy kitisztuljanak a szorongást fenntartó energiablokkok, a reggeli alkalom pedig abban, hogy végre megengedd magadnak azt az ellazult, gyermeki, játékos, felszabadult állapotot, ami belülről fakad, és nem a körülmények függvénye.

2x2 óra

Aludj velünk! Köldökcsakra

Az esti gyakorlás segít oldani a félelmeket, elengedni a dühöt és az ingerültséget. A reggeli alkalom új erővel tölt fel, hogy képviselni tudd a határaidat mások felé. Ez az egyik legfontosabb alapja az egyenrangú emberi kapcsolatoknak!

2x2 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: gyökércsakra

Ha hiányzik a stabilitás vagy a biztonságérzet, nem teljesek az alapok az életedben, akkor ezzel az átfogó, a problémák mélyére hatoló tisztító kurzussal egy nagy lépést tehetsz. Teremts egy stabilabb, biztosabb alapot az életednek, add meg ezt az ajándékot magadnak!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: szakrális csakra

Ez az online jógakurzus úgy lett összeállítva, hogy alaposan körbejárja ezt a témát: segít hozzáférni a régi sérelmekhez és kitisztítani őket gyökerestül, hogy ne álljanak többé a kiteljesedésed útjába. Éld meg örömmel, felszabadultan a szexualitást, a női vagy férfi lét boldogságát és kerülj áramlásba!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: köldökcsakra

Ez az online jógakurzus egy igazi energialöket: ha nehézségeid vannak az önértékelés, önérvényesítés terén, ha bizonytalannak érzed magad vagy nehezen mondasz nemet, akkor ne hagyd ki! Megtapasztalhatod, mekkora erőd van valójában és azt a céljaid szolgálatába állíthatod, amivel magadat és másokat is motiválni tudsz.

8 óra

Kérdésed van?

Írj nekünk az info@anameprogram.com e-mail címre, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.