1. HOGYAN TUDOK REGISZTRÁLNI?  

A Karma Killer jóga oldalán nincs külön regisztrációs gomb, az első vásárlás során tudsz regisztrálni a felületre. Miután kiválasztottad az órát, amin szeretnél részt venni, kattints a “Szerezzen hozzáférést” gombra. Haladj végig a lépéseken. Az első vásárlásról és a regisztráció véglegesítéséről megerősítő e-mailt küldünk az általad megadott e-mail címre. 

2. HOGYAN TUDOK ÓRÁRA JELENTKEZNI? 

Regisztrácót és/vagy belépést követően válaszd ki az órát amin részt szeretnél venni és kattints a “Szerezzen hozzáférést” gombra. Az azonnal elérhető órákat a vásárlás pillanatától 24 órán belül van lehetőség megtekinteni a “Könyvtár” menüpontban. Az élőben sugárzott órákon pedig kizárólag a meghirdetett időpontban tudsz részt venni, ezt követően nem. 

Több részből álló Extra kurzusok esetén, a sorozat bármely alkalmára kattintva tudod kifizetni a kurzussorozat árát. Ilyen online kurzus például, az “Aludj velünk”, mely két részből áll. Fizetést követően hozzáférést kapsz a kurzus sorozat össze részéhez, melyet a “Könyvtár” menüpontra kattintva érsz el. 

 

3. HOL TALÁLOM A KIFIZETETT ÓRÁIMAT? 

A kifizetett órákat a “Könyvtár” menüpont alatt találod. 

4. MI AZ AZONNAL ELÉRHETŐ ÓRA? 

Az Azonnal elérhető óra, az amit a fizetést követően egyből meg tudsz tekinteni a leírásban található időkereten belül. Ez csakra specifikus órák esetében általában 24 órát jelent, hosszabb kurzusok esetében változó. 

Figyelem! Fizetést követően ezt az óra típust nem tudod lemondani és az árát nem áll módunkban visszatéríteni. 

5. MIÉRT NEM ÉREM EL AZ EXTRA KURZUSOKAT EGYBŐL? HOGYAN ÉS MILYEN FELTÉTELEKKEL TUDOK RÉSZT VENNI RAJTA? 

Az Extra kurzusokat, az azonnal elérhető órához hasonlóan tudod megvásárolni a Karma Killer jóga felületén. Válaszd ki az Extra kurzust a felületen és kattints a “Szerezzen hozzáférést” gombra. A vásárlást követően a könyvtárban a megvásárolt órák között elérhető lesz számodra a kiválasztott kurzus, ahol az óra kezdéséig egy visszaszámlálót fogsz látni. Az kurzus itt fog megjelenni a megadott időpontban. Fontos, hogy ez az óra típus, csak és kizárólag a megadott időpontban elérhető! Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudsz részt venni a kurzuson a megadott időpontban, vagy késve kezded meg az órát, az óradíját nem áll módunkban visszatéríteni, az órán való részvételt meghosszabbítani vagy másik időpontban a részvételt biztosítani. 

Az Extra kurzust megelőzően legfeljebb 24 órával vagy jogosult a részvételt lemondani az info@anameprogram.com e-mail címen. A kezdéstől számított 24 órán belüli lemondásokat nem áll módunkban figyelembe venni. 

Extra kurzus esetén, amennyiben az óra kezdete előtt sürgős segítségedre van szükséged kérjük, hogy az Anamé Program Facebook messenger felületén vedd fel velünk a kapcsolatot. Itt technikai kérdésekben tudunk támogatást adni, óralemondással kapcsolatban kérjük a leírtaknak megfelelően járj el. 

6. EXTRA KURZUS:  NEM TALÁLOM/NEM INDUL/KÉSÉS, STB. 

Az Extra kurzus mindíg a megadott időpontban kezdődik. A leírásban szereplő időpont a Budapest (GMT +1 ) időzónának megfelelő idő. Bár lehetőséged van leállítani az órát adás közben és ott folytatni ahol abbahagytad, azonban az adásnak amikor vége, akkor a tartalom nem érhető el a továbbiakban. Ilyen esetekben tehát az óra végéből annyi idő lemarad, mint amennyi időre megállítod az adást. Az órán való részvételt ilyen esetekben nem áll módunkban meghosszabbítani és utólag másik alkalommal sem tudod pótolni. 

Hol találod? A kurzust regisztrációt és/vagy belépést követően “Könyvtár” menüpontra kattintva éred el. Több alkalmas extra kurzus sorozat estén figyelj, hogy a megfelelő ablakra/órára kattints rá! 

Hogyan indul? Az Extra kurzus adás indulásáig visszaszámlálót fogsz látni, ami minden időzónában azonos és pontos tájékoztatást ad.  Az óra sugárzásának időpontjában a visszaszámláló eltűnik és az ablakban az óra automatikusan megjelenik. 

Nem indul, mit csináljak? Ha az Extra kurzus nem indul el automatikusan, amikor a visszaszámláló leállt, akkor frissítsd a felületetet. Tudnod kell, hogy ha nálunk merül fel technikai probléma, azonnal e-mailben tájékoztatjuk az órán résztvevőket. Ha nem kaptál e-mailt tőlünk az azt jelenti, hogy az Extra kurzus rendben zajlik , így feltehetően nálad van valamilyen probléma. A nálad megjelenő egyéni problémák/technikai hibák kiküszöbölésében nem tudunk segítséget nyújtani, kérjük ilyen esetekben fordulj szakemberhez vagy az internetszolgáltatóhoz.  

Késés Extra kurzus esetén: ha késve csatlakozol be az élőben sugárzott órába, akkor időben ott fogsz bekapcsolódni, ahol az óra éppen tart. Nincs lehetőséged az adás elejét visszanézni. Az óra elejét nem tudod más alkalommal pótolni. 

7. HOGYAN TUDOK FIZETNI? 

A Karma Killer jóga felületén kizárólag elektronikus úton bankkártyával tudsz fizetni. A biztonságos bankkártyás fizetéshez a STRIPE elektronikus fizető rendszerét  használjuk. Az órákat nem tudod személyesen, utalással vagy bármilyen más módon kiegyenlíteni technikai okok miatt. 

8. HOGYAN TUDOK SZÁMLÁT IGÉNYELNI? 

Minden tranzakcióhoz számlát állítunk ki (melynek átfutási ideje 1-7 munkanap), fontos hogy a regisztráció során pontosan add meg az adataidat mivel számlát utólag nem tudunk módosítani. Ha a regisztráció során megadott számlázási adatokat módosítani szeretnéd kérjük, hogy azt jelezd felénk az info@anameprogram.com e-mail címen. Technikai okok miatt egyenlőre ezeket a változásokat nem tudjuk követni automatikusan. Az új számlázási címre, visszajelző e-mailünket követően tudunk számlát kiállítani. Megértésedet köszönjük! 

9. ÓRALEMONDÁS

Két óra típust találsz a Karma Killer jóga felületén, melyeken a következő lemondási feltételekkel tudsz részt venni. 

Azonnal elérhető óra (pl.: csakraórák, deluxe csakraóra, egyes speciális vagy ünnepi kurzus, stb), ezt az óratípust jelentkezést és fizetést követően sajnos nem tudod lemondani és az óra árát nem áll módunkban visszafizetni. 

Extra kurzus (pl.: Aludj velünk, Szellemi út kérdései Anaméval, stb.), ezt az óra típust csak és kizárólag a megadott időpontban elérhető! Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudsz részt venni az élőben sugárzott órán, vagy késve kezded meg az órát, az óradíját nem áll módunkban visszatéríteni, az órán való részvételt meghosszabbítani vagy másik időpontban a részvételt biztosítani. 

Az Extra kurzust megelőzően legfeljebb 24 órával vagy jogosult a részvételt lemondani az info@anameprogram.com e-mail címen. A kezdéstől számított 24 órán belüli lemondásokat nem áll módunkban figyelembe venni, így az óradíj sem kerül visszatérítésre.

10. HOL TUDOK SEGÍTSÉGET KÉRNI? 

Kérjük minden esetben olvasd végig a GYIK leírását, ahol igyekeztünk minden felmerülő kérdést megválaszolni. Részletes tájékoztatást találsz továbbá az ÁSZF-ben is. Ha ezeken a felületeken nem találsz kielégítő választ és további segítségre van szükséged, kérjük az info@anameprogram.com e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot. Az e-mailek feldolgozása 1-2 munkanapot vehet igénybe. 

11. NEM TUDOK BELÉPNI / ROSSZ E-MAIL CÍM VAGY JELSZÓ:  

Minden esetben ellenőrizd az adatok helyességét, a jelszót a szem ikonra kattintva láthatóvá tudod tenni. Ha az adatok helyesek, mégis megjelenik a “Rossz e-mail vagy jelszó” hibaüzenet, akkor első körben töröld a böngésző előzményeit vagy igényelj új jelszót az “Elfelejtette a jelszavát?” opcióra kattintva és kövesd az ott megadott lépéseket. 

12. KARMA KILLER JÓGA KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTÁSA

A kedvezmény kupont az órajelentkezés során a “Megrendelés teljesítése” lépésnél tudod megadni a fizetés összegzésnél. Az “Alkalmazás” gombra kattintva tudod érvényesíteni a kuponkódhoz tartozó kedvezményt. Fizetés előtt ellenőrizd, hogy a kedvezmény jóváírásra került. Ha a beváltás során a kuponkódhoz tartozó kedvezmény nem kerül jóváírásra, ellenőrizd még egyszer hogy valóban rákattintottál az “Alkalmaz” gombra, ha továbbra is fennáll a probléma kérjük vedd fel a kapcsolatot az info@anameprogram.com e-mail címen. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a fel nem használt kuponkód kedvezményt utólag nem áll módunkban jóváírni, visszatéríteni, ezért minden esetben a fizetést megelőzően vedd fel velünk a kapcsolatot. 

13. ATLANTISZI KEDVEZMÉNY KUPON 

Az Atlantiszi kedvemény kupon felhasználási feltételeiről és az Atlantiszi kristályterápia tematikus egyéni óráról a linkre kattintva kaphatsz bővebb tájékoztatást:https://cutt.ly/EhFxftv

Regisztráció törlése

Sajnáljuk, hogy már nem szeretnél velünk gyakorolni azonban természetesen van lehetőség a regisztráció törlésére. Kérjük a regisztráció törlési szándékodat jelezd felénk az info@anameprogram.com e-mail címre.