HOGYAN TUDOK REGISZTRÁLNI?  


Az Anamé onlinejóga oldalán nincs külön regisztrációs gomb, az első vásárlás során tudsz regisztrálni a felületre. Miután kiválasztottad az órát, amin szeretnél részt venni, kattints a “Szerezzen hozzáférést” gombra. Haladj végig a lépéseken. Az első vásárlásról és a regisztráció véglegesítéséről megerősítő e-mailt küldünk az általad megadott e-mail címre. 


HOGYAN TUDOK ÓRÁRA JELENTKEZNI? 


Regisztrácót és/vagy belépést követően válaszd ki az órát amin részt szeretnél venni és kattints a “Szerezzen hozzáférést” gombra. Az azonnal elérhető órákat a vásárlás pillanatától 24 órán belül van lehetőség megtekinteni a “Könyvtár” menüpontban. Az élőben sugárzott órákon pedig kizárólag a meghirdetett időpontban tudsz részt venni, ezt követően nem. 

Több részből álló online tartalom esetén, a sorozat bármely alkalmára kattintva ki tudod fizetni a kurzussorozat árát. Ilyen online kurzus például, az “Aludj velünk”, mely két részből áll. Fizetést követően hozzáférést kapsz az online kurzus össze részéhez, melyet a “Könyvtár” menüpontra kattintva érsz el. 

 

HOL TALÁLOM A KIFIZETETT ÓRÁIMAT?A kifizetett órákat a “Könyvtár” menüpont alatt találod a bejelentkezés után. 


MI AZ A BÉRELHETŐ TARTALOM? MENNYI IDEIG TUDOK KIBÉRELNI EGY TARTALMAT?


A bérelhető tartalom az, amit a fizetést követően egyből meg tudsz tekinteni a leírásban található időkereten belül. Ez általában 24 órát jelent, hosszabb tartalmak esetében a bérlési idő változó. Amikor bérlési idő lejár a rendszer automatikusan megvonja az elérést. A bérlési idő a vásárlástól számítva indul el. 


Figyelem! Fizetést követően ezt a tartalomtípust nem tudod lemondani és az árát nem áll módunkban visszatéríteni. 


MIÉRT NEM ÉREM EL AZ ÉLŐ ADÁSOKAT EGYBŐL? HOGYAN ÉS MILYEN FELTÉTELEKKEL TUDOK RÉSZT VENNI RAJTA?


Az Élő adásokat, a bérelhető tartalmakhoz/órához hasonlóan tudod megvásárolni az Anamé onlinejóga felületén. Válaszd ki az élő adást a felületen és kattints a “Szerezzen hozzáférést” gombra. A vásárlást követően a könyvtárban a megvásárolt tartalmak között elérhető lesz számodra a kiválasztott program, ahol az élő adás kezdéséig egy visszaszámlálót fogsz látni. Az online adás itt fog megjelenni a megadott időpontban. Fontos, hogy ez a tartalom típus, csak és kizárólag a megadott időpontban érhető el! Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudsz részt venni a kurzuson a megadott időpontban, vagy késve kezded meg az órát, az óradíját nem áll módunkban visszatéríteni, az órán való részvételt meghosszabbítani vagy másik időpontban a részvételt biztosítani. 

Az élő adást megelőzően legfeljebb 24 órával vagy jogosult a részvételt lemondani az info@anameprogram.com e-mail címen. A kezdéstől számított 24 órán belüli lemondásokat nem áll módunkban figyelembe venni. 

Élő adásnál , amennyiben a kezdés előtt sürgős segítségedre van szükséged kérjük, hogy az Anamé Program Facebook messenger felületén vedd fel velünk a kapcsolatot. Itt technikai kérdésekben tudunk támogatást adni, óralemondással kapcsolatban kérjük a leírtaknak megfelelően járj el. 


ÉLŐ ADÁS: NEM TALÁLOM/NEM INDUL/KÉSÉS, STB.


Az Élő adás mindig a megadott időpontban kezdődik. A leírásban szereplő időpont a Budapest (GMT +1 ) időzónának megfelelő idő. Bár lehetőséged van leállítani az órát adás közben és ott folytatni ahol abbahagytad, azonban az adásnak amikor vége, akkor a tartalom nem érhető el a továbbiakban. Ilyen esetekben tehát az óra végéből annyi idő lemarad, mint amennyi időre megállítod az adást. Az órán való részvételt ilyen esetekben nem áll módunkban meghosszabbítani és utólag másik alkalommal sem tudod pótolni. 


Hol találod? Az élő adást regisztrációt és/vagy belépést követően “Könyvtár” menüpontra kattintva éred el. Több alkalmas élő adás  sorozat estén figyelj, hogy a megfelelő ablakra/órára kattints rá! 

Hogyan indul? Az élő  adás indulásáig visszaszámlálót fogsz látni, ami minden időzónában azonos és pontos tájékoztatást ad.  Az élő adás sugárzásának időpontjában a visszaszámláló eltűnik és az ablakban az óra automatikusan megjelenik. 

Nem indul, mit csináljak? Ha az Élő adás  nem indul el automatikusan, amikor a visszaszámláló leállt, akkor frissítsd a felületetet. Tudnod kell, hogy ha nálunk merül fel technikai probléma, azonnal e-mailben tájékoztatjuk az élő adáson résztvevőket. Ha nem kaptál e-mailt tőlünk az azt jelenti, hogy az élő adás rendben zajlik , így feltehetően nálad van valamilyen probléma. A nálad megjelenő egyéni problémák/technikai hibák kiküszöbölésében nem tudunk segítséget nyújtani, kérjük ilyen esetekben fordulj szakemberhez vagy az internetszolgáltatóhoz.  

Késés Élő adás  esetén: ha késve csatlakozol be az élőben sugárzott órába, akkor időben ott fogsz bekapcsolódni, ahol az óra éppen tart. Nincs lehetőséged az adás elejét visszanézni. Az élő adás elejét nem tudod más alkalommal pótolni. 


HOGYAN TUDOK FIZETNI?


Az Anamé onlinejóga felületén kizárólag elektronikus úton bankkártyával tudsz fizetni. A biztonságos bankkártyás fizetéshez a STRIPE elektronikus fizető rendszerét  használjuk. Az órákat nem tudod személyesen, utalással vagy bármilyen más módon kiegyenlíteni technikai okok miatt. 


HOGYAN TUDOK SZÁMLÁT IGÉNYELNI?


Minden tranzakcióhoz számlát állítunk ki (melynek átfutási ideje 1-7 munkanap), fontos hogy a regisztráció során pontosan add meg az adataidat mivel számlát utólag nem tudunk módosítani. Ha a regisztráció során megadott számlázási adatokat módosítani szeretnéd kérjük, hogy azt jelezd felénk az info@anameprogram.com e-mail címen. Technikai okok miatt egyelőre ezeket a változásokat nem tudjuk követni automatikusan. Az új számlázási címre, visszajelző e-mailünket követően tudunk számlát kiállítani. Megértésedet köszönjük! 


ÓRALEMONDÁS


Két óra típust találsz az Anamé onlinejóga felületén, melyeken a következő lemondási feltételekkel tudsz részt venni. 

Bérelhető tartalom: ezt a tartalom típust a jelentkezést és fizetést követően sajnos nem tudod lemondani és a tartalom árát nem áll módunkban visszafizetni. 

Élő adás: ez a tartalom típus csak és kizárólag a megadott időpontban érhető el! Ha bármilyen okból kifolyólag nem tudsz részt venni az élő adáson, vagy késve csatlakozol be, az élő adás díját nem áll módunkban visszatéríteni, az élő adáson való részvételt meghosszabbítani vagy másik időpontban a részvételt biztosítani. 

Az  Élő adást megelőzően legfeljebb 24 órával vagy jogosult a részvételt lemondani az info@anameprogram.com e-mail címen. A kezdéstől számított 24 órán belüli lemondásokat nem áll módunkban figyelembe venni, így tartalom díja sem kerül visszatérítésre.


HOLT TUDOK SEGÍTSÉGET KÉRNI?


Kérjük minden esetben olvasd végig a tartalom leírását és GYIK leírását, ahol igyekeztünk minden felmerülő kérdést megválaszolni. Részletes tájékoztatást találsz továbbá az ÁSZF-ben is. Ha ezeken a felületeken nem találsz kielégítő választ és további segítségre van szükséged, kérjük az info@anameprogram.com e-mail címen vedd fel velünk a kapcsolatot. Az e-mailekre általában már aznap válaszolunk, vagy legkésőbb 1-2 munkanapon belül. 


NEM TUDOK BELÉPNI / ROSSZ E-MAIL CÍM VAGY JELSZÓ


Minden esetben ellenőrizd az adatok helyességét, a jelszót a szem ikonra kattintva láthatóvá tudod tenni. Ha az adatok helyesek, mégis megjelenik a “Rossz e-mail vagy jelszó” hibaüzenet, akkor első körben töröld a böngésző előzményeit vagy igényelj új jelszót az “Elfelejtette a jelszavát?” opcióra kattintva és kövesd az ott megadott lépéseket. 


KEDVEZMÉNY KUPON BEVÁLTÁSA


A kedvezmény kupont az órajelentkezés során a “Megrendelés teljesítése” lépésnél tudod megadni a fizetés összegzésnél. Az “Alkalmazás” gombra kattintva tudod érvényesíteni a kuponkódhoz tartozó kedvezményt. Fizetés előtt ellenőrizd, hogy a kedvezmény jóváírásra került. Ha a beváltás során a kuponkódhoz tartozó kedvezmény nem kerül jóváírásra, ellenőrizd még egyszer hogy valóban rákattintottál az “Alkalmaz” gombra. Ellenőrizd a kuponkedvezmény felhasználási feltételeit, azaz a felhasználás dátumát, hogy mire használható fel a kedvezmény. Ha mindent ellenőriztél és továbbra is fennáll a probléma, azaz nem csökken a kuponkedvezmény összegével az ár, kérjük vedd fel a kapcsolatot az info@anameprogram.com e-mail címen. Felhívjuk a figyelmedet, hogy a fel nem használt kuponkód kedvezményt utólag nem áll módunkban jóváírni, visszatéríteni, ezért minden esetben a fizetést megelőzően vedd fel velünk a kapcsolatot. 


REGISZTRÁCIÓ TÖRLÉSE


Sajnáljuk, hogy már nem szeretnél velünk gyakorolni azonban természetesen van lehetőség a regisztráció törlésére. Kérjük a regisztráció törlési szándékodat jelezd felénk az info@anameprogram.com e-mail címre.