TELJESEDJ KI AZ ÉLETEDBEN A CSAKRÁK ENERGIÁJÁNAK SEGÍTSÉGÉVEL!

Szeretnél rátalálni az életfeladatodra és végre valami olyasmit csinálni, amiért lelkesedni tudsz? Az Anamé jóga kapaszkodót nyújt, hogy rátalálj a saját utadra. Nézz körül nálunk!

Kiteljesedés a hivatásodban
Kiteljesedés a hivatásodban

Érdekel, hogy mire születtél? A torokcsakra egyik fontos témája a hivatás: a rá ható gyakorlatok segítenek, hogy rátalálj az életfeladatodra és támogatnak abban, hogy kiteljesedj benne.

Támogató körülmények
Támogató körülmények

Élj bénító kompromisszumok nélkül! Az ezen az oldalon található Anamé jógaórák segítenek kioldani a bűntudatot és a szégyent fenntartó energiablokkokat. Amikor a világ szeretettel fogadja az igazi lényed.

Békés, tiszta gondolatok
Békés, tiszta gondolatok

Nem tudod leállítani a fejedben cikázó gondolatok pörgését? Az ezen az oldalon található órák segítenek rátalálni a nyugodt gondolatok csendjére és békéjére. Így a helyzeteket is tisztábban, derűsebben és pozitívabban tudod látni.

A bizalom megtartó ereje
A bizalom megtartó ereje

Ne hagyd, hogy a félelmek vagy az elkeseredés uralja az életedet! Az ezen az oldalon található jógaórák segítenek, hogy bízz az életedben és abban, hogy még a nehéz helyzetekben is mindig van segítség.

GYORSTÖLTÉS A FELFRISSÜLÉSÉRT 15 PERCBEN

A rövid, 15 perces Anamé jógaórák könnyen beilleszthetőek a mindennapokba. Végezd el ezt a pár gyakorlatot azért, hogy felfrissülj és kitörj egy kicsit a mókuskerékből és a hétköznapok szürkeségéből!

45/60/90 PERCES ANAMÉ JÓGAÓRÁK, HOGY KÖNNYEBBEN KIEMELKEDJ A NEHÉZSÉGEKBŐL

Hetente, akár több alkalommal is. Hogy rátalálj önmagadra, a bizalomra az életedben és megérezd, hogy átsegít a nehéz helyzeteken

Teljesedj ki! Anamé jógaóra

Ez az Anamé jógagyakorlatsor úgy lett összeállítva, hogy segítsen frissebben, élettelibb módon, nagyobb bizalommal jelen lenni a napjaidban.

45 perc

Torokcsakra Anamé jógaóra

Ennek az Anamé jógaórának a gyakorlatai segítenek, hogy felvállald és bátran kifejezd magad.

90 perc

Harmadik szem Anamé jógaóra

Nyugodtabb gondolatok, tisztább rálátás a helyzetekre - ezt támogatják az Anamé jógaóra  gyakorlatai.

90 perc

Koronacsakra Anamé jógaóra

A koronacsakra-fókuszú Anamé jógagyakorlatokkal te is megérezheted, hogy szeretve és támogatva vagy.

90 perc

Teremtőmeditáció Anaméval: harmadik szem

Teremtő meditáció, szellemi gyakorlatok Anaméval! Te mit szeretnél megvalósítani az életedben?

2x30 perc

Kristálytér Anamé jógaóra

Általános kiegyensúlyozó gyakorlatsor, nincs kiemelt csakra - hogy a fejlődésed biztosan harmonikus legyen.

60 perc

A külvilág eseményeit és az emberek viselkedését kevéssé tudjuk befolyásolni.

A belső világod azonban a saját szentélyed.”

Anamé

KAPCSOLÓDJ IGAZÁN MÉLYEN ÖNMAGADDAL, HOGY BÁRMIKOR MEGTALÁLD MAGADBAN A MEGTARTÓ ERŐT

Egy hónapban akár többször is szánj egy kicsit több időt a gyakorlásra. Minél komplexebb a gyakorlásod, annál hamarabb élhetsz bizalommal teli, teljes életet.

Deluxe torokcsakra Anamé jógaóra

Ezen az Anamé jógagyakorláson minden a hivatásodról, a kiteljesedésedről szól.  A tisztító órán oldódnak a méltatlan helyzetek fájdalmai a csakrák szintjén, az energetizáló gyakorlatsor pedig erővel tölt fel, hogy a magad útját járhasd.

2x75 perc

Deluxe harmadik szem Anamé jógaóra

A csakratisztító óra gondoskodik arról, hogy fokozatosan búcsút mondj a visszahúzó, negatív gondolatoknak. Az energetizáló csakragyakorlatsor hozzásegít egy csendesebb tudathoz, amivel tisztábban láthatod a célodat és a megoldandó problémákat.

2x75 perc

Deluxe koronacsakra Anamé jógaóra

A csakratisztító gyakorlatsor lágyan kioldja az energiablokkokat, amikor sérült az életbe vetett bizalmad. Az energetizáló Anamé jógaóra segítségével pedig újraépítheted-megerősítheted ezt a bizalmat, hogy úgy érezd, nincs lehetetlen.

2x75 perc

Építsd fel a kristálytested: gyökércsakra, koronacsakra

Ezen az Anamé jógaórán hatékonyan tehetsz azért, hogy a stabilitás érzete igazán a sajátod legyen. Egyszerre fent és lent, az anyagi és a szellemi világban is, tökéletes egyensúlyban, bizalomban és a támogatottság érzésében

120 perc

Építsd fel a kristálytested: köldökcsakra és torokcsakra

Célzottan gyakorolhatsz a kiteljesedésedért, és hogy azt az életed éld, amire hivatott vagy. Érezd meg a saját erődet és tegyél azért, hogy a legjobb képességeid szerint töltsd be azt a helyet a világban, ami csakis rád vár!

120 perc

Aludj velünk - torokcsakra

Az esti gyakorlás oldja a kiteljesedésed útjában álló akadályokat, a reggeli gyakorlás új erővel tölt fel, hogy meg merd mutatni magad. Az alvás segíti az átalakulást, hogy ne érezd többé, hogy háttérbe szorulsz a saját életedben. 

2x2 óra

Aludj velünk! Harmadik szem

Az esti gyakorlás lecsendesíti a háborgó gondolatokat, a reggeli pedig segít, hogy friss szemmel, tágabb perspektívából láss rá az életedre. A kettő között az alvás támogat, hogy megértsd a sorsodat és a kezedbe vedd az irányítását.

2x2 óra

Aludj velünk! Koronacsakra

Az esti gyakorlás oldja a csalódások fájdalmát, a reggeli gyakorlás segít megérezni, hogy nem vagy egyedül, szeretnek és támogatnak. A kettő között az alvás a bizalom, a hit megerősödését támogatja.

2x2 óra

Karmikus tisztító jógakurzus - torokcsakra

Az Anamé jógakurzus gyakorlatai intenzíven célozzák azokat a negatív érzelmeket, gondolatokat, múltbéli eseményeket fenntartó energiablokkokat, amelyek miatt még nem bontakoztál ki teljesen. Tedd le a múlt terheit és éld azt az életet, ami a szívedből jön és valóban a tiéd!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: Harmadik szem

Végezz nagytakarítást a fejedben, a gondolataidban! A kurzus gyakorlatai abban segítenek, hogy a tisztánlátásod egy olyan vezérfonál legyen, ami a legnehezebb helyzetekben is irányt mutat és eligazít. 

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: Koronacsakra

Az Anamé jógakurzus gyakorlatai lágyan kioldják a magányos küzdelmek fájdalmát fenntartó energiablokkokat és visszavezetnek ahhoz a tudáshoz, hogy a fizikai, múlandó testeden túl az örökkévaló is benned él. Erősítsd meg magadban, hogy más színben lásd az életedet!

8 óra

Kérdésed van?

Írj nekünk az info@anameprogram.com e-mail címre, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.