TEREMTŐ MEDITÁCIÓ ANAMÉVAL
TEREMTŐ MEDITÁCIÓ ANAMÉVAL

TEREMTŐ MEDITÁCIÓ ANAMÉVAL

Egy egészen új megközelítése annak, hogy hogyan válj teremtővé a saját életedben. Ha már próbálkoztál azzal, hogy a gondolkodásoddal idézz elő változást vagy hívj be valami újat az életedbe, de nem érezted az átalakulást, akkor mindenképp próbáld ki Anamé teremtő meditációját.

Az igazi teremtés több, mint pozitív gondolkozás 

A meditációknak két ismertebb típusa létezik. Az egyik instrukciói szerint ürítsd ki az elmédet, ne gondolj semmire. Ha mégis felmerül egy gondolat, akkor azt engedd tovább. Egy ilyen meditáció csodálatos hatással lehet az emberre, csak az a gond vele, hogy sokan még hosszas felkészülés (pl. jógagyakorlás) után sem képesek figyelmen kívül hagyni a száguldó gondolataikat. A meditációk egy másik nagy csoportja képekkel dolgozik: hogy behunyt szemmel képzeljünk el valamit. Az ilyen meditációk szép élményeket tudnak ugyan adni, de általában nem képesek arra, hogy valódi változást idézzenek elő. Anamé mindig a leghatékonyabb megoldásokat keresi, és eszerint alkotta meg a teremtő meditációk struktúráját is.

Úgy érzed, elakadtál az életedben? Szeretnél kapcsolódni magaddal, megtalálni a céljaidat és megvalósítani őket?

Szeretnéd változatosabbá tenni az Anamé jógagyakorlásodat? Többféle órát is kipróbálni velünk? 

Szívesen kipróbálnád, milyen az aktív teremtés, ami nem csak a gondolataidban zajlik?

Nincs erőd, vagy kedved az intenzívebb Anamé jógagyakorlatokhoz? Relaxálóbb és lágyabb órát keresel? 

PRÓBÁLD KI AZ ANAMÉ TEREMTŐ MEDITÁCIÓJÁT TE IS

Találd meg és tűzd ki  a célodat, engedd el ami az utadba áll a megvalósításhoz, töltődj fel új energiával és lazulj el, mintha már meg is valósult volna a célod. A teremtés itt és  most kezdődik. Te melyik Anamé teremtő meditációt választod ehhez? 

Teremtő meditácó: az anyagi világ

Ezzel a meditációval aktívan tehetsz a családi harmóniáért, stabilitásért, bőség érzetéért és a kiegyensúlyozott kapcsolatért az étellel és a testeddel. 

2 x 30 perc

Teremtő meditáció: felszabadult élet

Adj teret az örömnek, kreativitásnak, játékosságnak, ellazultságnak az életedben, és teremtsd meg az örömteli szexualitás, a női/férfi lét boldogságának feltételeit! 


2x30 perc

Teremtő meditáció: belső erő

Hozd felszínre magadban az önbizalom, kitartás, életerő, motiváció képességét! 

2x30 perc

Teremtő meditáció: a szeretet áramlása

Teremts magadban olyan világot, ahol az odaadás, elfogadás, önszeretet, szeretetteljes emberi kapcsolatok, együttérzés, szívbéli kapcsolódások uralkodnak.

2x30 perc

Teremtő meditáció: lásd tisztán az életed és a lehetőségeidet

Lásd tisztán, tágabb perspektívából az életedet, a lehetőségeidet, az egyes helyzeteket, fejleszd az intuíciódat és élvezd a nyugodt gondolatok békéjét.

2x30 perc

Anamé tipp: keverd az óratípusokat és tedd változatosabbá és hatékonyabbá a gyakorlásod!

A teremtő meditációk kiválóan kiegészítik az Anamé jógaórákat és kurzusokat. 

Miért pont az Anamé teremtő meditációját válaszd?

▷  Ezekhez a meditációkhoz nem szükséges semmilyen előképzettség, az instrukciók alapján bárki számára könnyen elvégezhetők


▷  A meditációk a képzeletnél sokkal,erősebben hatnak, hiszen a célkitűzést energetikai blokkok oldásával, valamint energetizálással és a mély változást elősegítő relaxációval kombinálják 


▷  Anamé a saját módszerét alkalmazva több súlyos betegségből kigyógyulva, a bántalmazó családi háttér sebeit begyógyítva boldog, kiteljesedett életet él. "Az életutam megmutatta, hogy a kilátástalannak tűnő helyzetekből is van kiút, hiszen a nehéz kezdet után ma egészségben és boldogságban élem azt az életet, ami a szívem vágya: hogy másoknak is segítsek a fejlődésben. A tapasztalataimon túl pszichológusi és jógaoktatói végzettségem garantálja az általam kidolgozott módszer hitelességét és szakmai alapjait. Az én példám megmutatja, hogy nincs lehetetlen: az az erő, ami az én átalakulásomat segítette, benned is ugyanúgy ott van. Találj rá te is az Anamé jógaórákon és meditációkon!"


Kérdésed van?

Írj nekünk az info@anameprogram.com e-mail címre, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.