GYORSTÖLTÉS 15 PERCBEN
GYORSTÖLTÉS 15 PERCBEN

GYORSTÖLTÉS 15 PERCBEN

Igen, a céljainkért minden nap tennünk kell, ha valóban el akarjuk érni őket, biztosan te is hallottad ezerszer. De vannak napok, amikor ez egy lehetetlen küldetésének tűnik. Amikor semmi nem jön össze, vagy összecsapnak a hullámok a fejed felett.  Az ilyen napokra gondolva alkottuk meg a 15 perces óráinkat. Úgy gondolj rájuk, mint egy falat egészséges snackre: a kiadós, tápláló étkezéseket nem helyettesíti, de mentőöv lehet, ha gyorsan kell egy kis energia. Válassz egy fogadra valót!

MIRE VAN MA SZÜKSÉGED? Gyorstöltés: a stabilitásért

Tegyél a stabilitásodért, a helyzetekbe való határozott beleállásért azokon a napokon is, amikor minden a feje tetején áll.

15 perc

Gyorstöltés: a nyugalomért

Felzaklatott valami? Szánj egy kis időt arra, hogy megnyugodjon a szíved és levezesd az érzelmi feszültséget.


15 perc

Gyorstöltés: a felfrissülésért

Végezd el ezt a pár gyakorlatot azért, hogy felfrissülj és kitörj egy kicsit a mókuskerékből és a hétköznapok szürkeségéből!

15 perc

15 PERC MAGADRA BÁRMIKOR BELEFÉR

Bármi legyen is a célod a gyakorlással, úgy állítottuk össze az óratípusokat, hogy legyen lehetőséged minden nap tenni érte. A 15 perces, rövid gyakorlások elsősegélyt nyújtanak a sűrű, tennivalókkal telezsúfolt napokon. Ha nincs lehetőséged hosszabb gyakorlásra, akkor szánd magadra ezt a negyed órát, és hálás leszel magadnak, hogy a gyakorlást választottad egy gyors regenerálódásra, feltöltődésre.


Egy 15 perces gyakorlás akkor is jó választás, ha még ismerkedsz a módszerrel, és szeretnél kóstolót kapni, mielőtt belevetnéd magad a komolyabb jógaórákba. Ugyanakkor fontos tudnod, hogy ezek a tartalmak egyszerűségük és rövidségük miatt nem váltják ki a hosszabb jógaórákat. Ezért az optimális fejlődésed érdekében azt javasoljuk, hogy rendszeres, napi gyakorlásra a 45 perces órákat válaszd. 


JOBBAN ELMÉLYEDNÉL VALAMELYIK TÉMÁBAN?

Az Anamé jóga gyakorlatai segítenek, hogy a sodródás helyett tudatosabban élj és végre te irányítsd a sorsodat. Így eszközt kapsz a kezedbe ahhoz, hogy a hétköznapi életedben kiteljesedj, és a nehéz helyzetekben is stabil és magabiztos tudj maradni. Az egyszerű, célzott gyakorlatok erejét az adja, hogy a problémák gyökerénél hatnak. Bár az átalakulás folyamata időbe telik, de a változás első jeleit magadon szinte azonnal érzékelni fogod. Válassz egy témát és gyakorolj rendszeresen velünk, hogy elérhesd amit szeretnél! 

Alapozd meg az életed!
Alapozd meg az életed!

Bőség, stabilitás, örömteli párkapcsolat, önérvényesítés, kitartás. Hogy ne legyen hiány, ami visszatart a fejlődésben. Hogy ne érezd, hogy hátrányban vagy. Kerülj jó viszonyba az anyagi világgal és építs stabil alapokat az életedben!

Tovább >>

Nyisd meg a szíved!
Nyisd meg a szíved!

Boldog párkapcsolat, emberi kapcsolatok és szeretetteljes kapcsolat önmagaddal, nemcsak elhatározásból, de szívből is.

Fogadj és adj szeretetet félelmek nélkül, nyisd meg a szíved a csodákra!

Tovább >>

Teljesedj ki!
Teljesedj ki!

Több vagy, mint a tested vagy a személyiséged. Teljesedj ki a hivatásodban, szabadulj meg a negatív gondolatoktól, légy bizalommal az élet iránt! Tudd meg, miért vagy itt, bontakoztasd ki a valódi önmagad és lubickolj benne!

Tovább >>


Kérdésed van?

Írj nekünk az info@anameprogram.com e-mail címre, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.