INTENZÍV ANAMÉ JÓGAKURZUSOK
INTENZÍV ANAMÉ JÓGAKURZUSOK

INTENZÍV ANAMÉ JÓGAKURZUSOK

Ezen az oldalon találod az intenzív, leginkább átalakító erejű Anamé jógaórákat és -kurzusokat. Válassz közülük, ha van olyan terület az életedben, amin már nagyon szeretnél változtatni, illetve akkor is, ha egy téma igazán megszólít, és szeretnél elmerülni benne. Az erősebb hatást a gyakorlások felépítése és a csakrákra ható gyakorlatsorok komplexitása biztosítja.

KAPCSOLÓDJ IGAZÁN MÉLYEN ÖNMAGADDAL

Ha megteheted, hogy időnként több időt szánj a gyakorlásra és elmélyedj egy témában, akkor nézz körül ezen az oldalon! A hosszabb, komplexebb Anamé jógaórák és - kurzusok úgy lettek összeállítva, hogy nemcsak a hatásuk, de a gyakorlás élménye is különleges legyen. Hétvégére, szabadnapokra tökéletes választás. Nézz körül, hogy milyen órák várnak rád, és hagyd, hogy megszólítsanak! 


ÉPÍTSD FEL A KRISTÁLYTESTED ANAMÉ JÓGAKURZUS

Ezeken az Anamé jógakurzusokon három csakrán van a fókusz. Ez lehetővé teszi a számodra, hogy a 120 perc alatt több oldalról is megközelíts egy problémát és közelebb kerülj a céljaidhoz a csakraggyakorlatok segítségével. A csakragyakorlatok hatását egy különleges meditáció is erősíti. Próbáld ki! 


Építsd fel a kristálytestedet: gyökércsakra és koronacsakra

Ezen az Anamé jógaórán hatékonyan tehetsz azért, hogy a bőség érzete igazán a sajátod legyen. Amire mindig támaszkodhatsz annak a biztos tudása mellett, hogy nem vagy magadra hagyva, hanem támogatnak, szeretnek és gondoskodnak rólad.

120 perc

Építsd fel a kristálytested: szakrális csakra és szívcsakra

Ezen az Anamé jógaórán a mélyből oldhatod ki a lelki sérülések fájdalmát fenntartó érzéseket és gondolatokat. Készítsd fel a szíved a bensőséges, szívbéli kapcsolódásra magaddal és másokkal is, és gyakorolj azért, hogy ez legyen a természetes állapotod!

120 perc

Építsd fel a kristálytested: köldökcsakra és torokcsakra

Ideális választás minden olyan élethelyzetben, ahol karrierről, érvényesülésről, munkáról, hivatásról van szó. Érezd meg a saját erődet és tegyél azért, hogy a legjobb képességeid szerint töltsd be azt a helyet a világban, ami csakis rád vár!

120 perc

DELUXE CSAKRAJÓGAÓRÁK 

Ennek az óratípusnak az adja a különleges erejét, hogy a komplex gyakorlatsor fókuszában egy adott csakra és a hozzá kapcsolódó téma áll 2x75 percben. Az energetikai egyensúly megtartásával az első órán az energiablokkok oldása, a másodikon pedig a kitisztított terület energetizálása, új erővel feltöltése történik. Az egyetlen csakraterületet középpontba állító órapáros mélyen átalakító hatású. 


Deluxe: gyökércsakra Anamé jógaóra

Gyökércsakra gyakorlatok koncentráltan, nagy dózisban. Az első részben az energiablokkok oldásával, a másodikban hatékony energetizálással. Érezd meg te is, hogy bőségtudat nem a körülmények függvénye!

2x75 perc

Deluxe: szakrális csakra Anamé jógaóra

Igazi deluxe élmény a szakrális csakra területén: a tisztító órán elengedheted a múlt csalódásait, hogy az energetizáló részben kapcsolatba kerülj a gyermeki éneddel és az öröm áramlásával.

2x75 perc

Deluxe: köldökcsakra Anamé jógaóra

Sokkal többre vagy képes, mint hitted! Ezeken a jógaórákon kitisztíthatod az energiablokkokat, amik még az utadban állnak, és felébresztheted a benned szunnyadó hatalmas erőt!

2x75 perc

Deluxe szívcsakra Anamé jógaóra

Koncentrált, komplex tisztító és energetizáló gyakorlás a szív területére. Itt lakik a legnagyobb erő: érezd meg, hogy mire képes!

2x75 perc

Deluxe torokcsakra Anamé jógaóra

Ezen az Anamé jógagyakorláson minden a hivatásodról, a kiteljesedésedről szól.  A tisztító órán oldódnak a méltatlan helyzetek fájdalmai a csakrák szintjén, az energetizáló gyakorlatsor pedig erővel tölt fel, hogy a magad útját járhasd.

2x75 perc

Deluxe harmadik szem Anamé jógaóra

A csakratisztító óra gondoskodik arról, hogy fokozatosan búcsút mondj a visszahúzó, negatív gondolatoknak. Az energetizáló csakragyakorlatsor hozzásegít egy csendesebb tudathoz, amivel tisztábban láthatod a célodat és a megoldandó problémákat.

2x75 perc

Deluxe koronacsakra Anamé jógaóra

A csakratisztító gyakorlatsor lágyan kioldja az energiablokkokat, amikor sérült az életbe vetett bizalmad. Az energetizáló Anamé jógaóra segítségével pedig újraépítheted-megerősítheted ezt a bizalmat, hogy úgy érezd, nincs lehetetlen.

2x75 perc

ALUDJ VELÜNK! ANAMÉ JÓGAKURZUSOK 

Egy egészen egyedi élményt adó Anamé jógakurzus, amelynek során az esti, főként tisztító hatású, valamint a reggeli ébresztő, energiával feltöltő gyakorlatsor között kihasználjuk az alvás értékes óráit is. Ilyenkor, bár az éber tudatod pihen, a gyakorlatok hatása egy más tudatállapotban tovább dolgozik benned. 


Aludj velünk! Gyökércsakra

Az esti gyakorlással elengedheted a folyton pörgő gondolatok feszültségét, a reggelivel pedig kapcsolatba léphetsz ezzel a benned is jelen lévő nyugodt, stabil erővel, hogy idővel bármikor elérhető legyen a számodra. A nyugodt alvásért és a belső békéért.

2x2 óra

Aludj velünk! Szakrális csakra

Az esti gyakorlás segít, hogy kitisztuljanak a szorongást fenntartó energiablokkok, a reggeli alkalom pedig abban, hogy végre megengedd magadnak azt az ellazult, gyermeki, játékos, felszabadult állapotot, ami belülről fakad, és nem a körülmények függvénye.

2x2 óra

Aludj velünk! Köldökcsakra

Az esti gyakorlás segít oldani a félelmeket, elengedni a dühöt és az ingerültséget. A reggeli alkalom új erővel tölt fel, hogy képviselni tudd a határaidat mások felé. Ez az egyik legfontosabb alapja az egyenrangú emberi kapcsolatoknak!

2x2 óra

Aludj velünk! Szívcsakra

Az esti gyakorlás oldja a csalódások fájdalmát, a reggeli gyakorlás új erővel tölti fel a szívet. A kettő között az alvás az átalakulást támogatja.

2x2 óra

Aludj velünk! Torokcsakra

Az esti gyakorlás oldja a kiteljesedésed útjában álló akadályokat, a reggeli gyakorlás új erővel tölt fel, hogy meg merd mutatni magad. Az alvás segíti az átalakulást, hogy ne érezd többé, hogy háttérbe szorulsz a saját életedben. 

2x2 óra

Aludj velünk! Harmadik szem

Az esti gyakorlás lecsendesíti a háborgó gondolatokat, a reggeli pedig segít, hogy friss szemmel, tágabb perspektívából láss rá az életedre. A kettő között az alvás támogat, hogy megértsd a sorsodat és a kezedbe vedd az irányítását.

2x2 óra

Aludj velünk! Koronacsakra

Az esti gyakorlás oldja a csalódások fájdalmát, a reggeli gyakorlás segít megérezni, hogy nem vagy egyedül, szeretnek és támogatnak. A kettő között az alvás a bizalom, a hit megerősödését támogatja.

2x2 óra

KARMIKUS TISZTÍTÓ ANAMÉ JÓGAKURZUS

Az egyes csakrákon keresztül ezeken a kurzusokon is különböző témákkal találkozhatsz. A hosszabb időtartam, komplex gyakorlatsorok arra szolgálnak, hogy igazán átfogóan, a problémák mélyére hatolva tisztítsd ki az életed egyes területeinek energiablokkjait, amik még nem engedik, hogy az adott életterületen igazán boldog, elégedett és kiteljesedett légy. 


(ezek a kurzusok még feltöltés alatt, hamarosan elérhetőek lesznek) 
Karmikus tisztító jógakurzus: gyökércsakra

Ha hiányzik a stabilitás vagy a biztonságérzet, nem teljesek az alapok az életedben, akkor ezzel az átfogó, a problémák mélyére hatoló tisztító kurzussal egy nagy lépést tehetsz. Teremts egy stabilabb, biztosabb alapot az életednek, add meg ezt az ajándékot magadnak!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: szakrális csakra

Ez az online jógakurzus úgy lett összeállítva, hogy alaposan körbejárja ezt a témát: segít hozzáférni a régi sérelmekhez és kitisztítani őket gyökerestül, hogy ne álljanak többé a kiteljesedésed útjába. Éld meg örömmel, felszabadultan a szexualitást, a női vagy férfi lét boldogságát és kerülj áramlásba!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: köldökcsakra

Ez az online jógakurzus egy igazi energialöket: ha nehézségeid vannak az önértékelés, önérvényesítés terén, ha bizonytalannak érzed magad vagy nehezen mondasz nemet, akkor ne hagyd ki! Megtapasztalhatod, mekkora erőd van valójában és azt a céljaid szolgálatába állíthatod, amivel magadat és másokat is motiválni tudsz.

8 óra

Karmikus tisztító kurzus: kiteljesedés a szív szintjén

Hogy ne a múlt határozza meg az érzelmi állapotodat és a kapcsolataidat. A teljes, boldog és félelmektől mentes érzelmi életért gyakorolunk ezen az online Anamé jógakurzuson.

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: torokcsakra

Az Anamé jógakurzus gyakorlatai intenzíven célozzák azokat a negatív érzelmeket, gondolatokat, múltbéli eseményeket fenntartó energiablokkokat, amelyek miatt még nem bontakoztál ki teljesen. Tedd le a múlt terheit és éld azt az életet, ami a szívedből jön és valóban a tiéd!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: Harmadik szem

Végezz nagytakarítást a fejedben, a gondolataidban! A kurzus gyakorlatai abban segítenek, hogy a tisztánlátásod egy olyan vezérfonál legyen, ami a legnehezebb helyzetekben is irányt mutat és eligazít. 

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: Koronacsakra

Az Anamé jógakurzus gyakorlatai lágyan kioldják a magányos küzdelmek fájdalmát fenntartó energiablokkokat és visszavezetnek ahhoz a tudáshoz, hogy a fizikai, múlandó testeden túl az örökkévaló is benned él. Erősítsd meg magadban, hogy más színben lásd az életedet!

8 óra

JOBBAN ELMÉLYEDNÉL VALAMELYIK TÉMÁBAN?  

Az Anamé jóga gyakorlatai segítenek, hogy a sodródás helyett tudatosabban élj és végre te irányítsd a sorsodat. Így eszközt kapsz a kezedbe ahhoz, hogy a hétköznapi életedben kiteljesedj, és a nehéz helyzetekben is stabil és magabiztos tudj maradni. Az egyszerű, célzott gyakorlatok erejét az adja, hogy a problémák gyökerénél hatnak. Bár az átalakulás folyamata időbe telik, de a változás első jeleit magadon szinte azonnal érzékelni fogod. Válassz egy témát és gyakorolj rendszeresen velünk, hogy elérhesd amit szeretnél! 

Alapozd meg az életed!
Alapozd meg az életed!

Bőség, stabilitás, örömteli párkapcsolat, önérvényesítés, kitartás. Hogy ne legyen hiány, ami visszatart a fejlődésben. Hogy ne érezd, hogy hátrányban vagy. Kerülj jó viszonyba az anyagi világgal és építs stabil alapokat az életedben!

Tovább >>

Nyisd meg a szíved!
Nyisd meg a szíved!

Boldog párkapcsolat, emberi kapcsolatok és szeretetteljes kapcsolat önmagaddal, nemcsak elhatározásból, de szívből is.

Fogadj és adj szeretetet félelmek nélkül, nyisd meg a szíved a csodákra!

Tovább >>

Teljesedj ki!
Teljesedj ki!

Több vagy, mint a tested vagy a személyiséged. Teljesedj ki a hivatásodban, szabadulj meg a negatív gondolatoktól, légy bizalommal az élet iránt! Tudd meg, miért vagy itt, bontakoztasd ki a valódi önmagad és lubickolj benne!

Tovább >>


Kérdésed van? 

Írj nekünk az info@anameprogram.com e-mail címre, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.