NYISD MEG A SZÍVED A CSAKRÁK ENERGIÁJÁNAK SEGÍTSÉGÉVEL

Éld át a harmóniát az emberi kapcsolataidban, a párkapcsolatodban! Merj újra bízni és tekints elfogadással önmagadra, szabad áramlást adva a szeretetnek. Gyere, nézd meg, hogyan!

Az érzelmi fájdalom elengedése
Az érzelmi fájdalom elengedése

Megbántottak, elárultak vagy becsaptak? Az ezen az oldalon található Anamé jógaórák segíthetnek kioldani a régi érzelmi fájdalmakat fenntartó energiablokkokat. Itt az ideje, hogy megnyugodjon a szíved, és átéld a szeretet szabad áramlását!

A megbocsátás békéje
A megbocsátás békéje

Megbocsátani nem mindig sikerül csak azért, mert fejben elhatározzuk. Az Anamé jóga gyakorlatai ilyenkor segítenek oldani a megbocsátás útjában álló energiablokkokat, hogy megkönnyebbülhessen a szíved. Nyiss új fejezetet az életedben!

Mélyebb kapcsolódás
Mélyebb kapcsolódás

A szívcsakra-fókuszú Anamé jógaórák segítenek, hogy nyitott szívvel, szeretetben, félelmek nélkül tudj kapcsolódni. Szeretnéd elmélyíteni a pároddal, családtagjaiddal a kapcsolatodat? Akkor a legjobb helyen vagy!

Önszeretet és együttérzés
Önszeretet és együttérzés

Hogyan fordulj szeretettel és együttérzéssel önmagad felé? Az Anamé jóga gyakorlatai lágyan kioldják az ítélkezést és elégedetlenséget, hogy szeretetteljes kapcsolatot alakíthass ki önmagaddal is. Ápold ezt a kapcsolatot, és szeresd magad nagyon!

GYORSTÖLTÉS: NYUGALOM 15 PERCBEN

Szánj egy kis időt arra, hogy megnyugodjon a szíved és levezesd az érzelmi feszültséget


45/60/90 PERCES KOMPLEXEBB GYAKORLÁS

Több idő, több gyakorlat, nagyobb lehetőség a kapcsolódások elmélyítésére önmagaddal és másokkal is. Végezd hetente, akár többször is!

Nyisd meg a szíved! Anamé jógaóra

45 perc az örömteli kapcsolódások és a lélekteli élet alapjaihoz. 

45 perces

Szívcsakra Anamé jógaóra

Kapcsolódj az érzéseiddel és azzal, hogy mi is a szíved vágya igazán.

90 perc

Teremtő meditáció Anaméval: szívcsakra

Mi a szíved vágya? Engedd meg a kérdést és azt, hogy a válasz lelkesítsen és felvillanyozzon

2x30 perc

Kristálytér Anamé jógaóra

Általános kiegyensúlyozó gyakorlatsor, nincs kiemelt csakra - hogy a fejlődésed biztosan harmonikus legyen.

60 perc


„Nyisd meg a szíved! Azt ugyanis, hogy mit is ér a létezés valójában, hogy miért vagyunk itt, hogy milyen ez a világ tényleg, azt védőpáncél mögül soha nem fogja átélni az ember.”


Anamé

KAPCSOLÓDJ IGAZÁN MÉLYEN A SZÍVEDDEL, A VALÓDI ÉRZÉSEIDDEL!

Havonta, amikor csak több időt tudsz magadra és a fejlődésedért szánni, hogy igazán boldogan és szívből élhess. Mélyülj el a gyakorlásban és figyeld kíváncsian az átalakulást! 

Deluxe szívcsakra Anamé jógaóra

Koncentrált, komplex tisztító és energetizáló gyakorlás a szív területére. Itt lakik a legnagyobb erő: érezd meg, hogy mire képes!

2x75 perc

Építsd fel a kristálytested: szakrális csakra és szívcsakra

Egy új struktúra épül az energiatestedben és az életedben: a fájdalmak helyén öröm, a félelmek helyén mély, szívbéli kapcsolódás.

120 perc

Aludj velünk! Szívcsakra

Az esti gyakorlás oldja a csalódások fájdalmát, a reggeli gyakorlás új erővel tölti fel a szívet. A kettő között az alvás az átalakulást támogatja.


2x2 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: kiteljesedés a szív szintjén

Hogy ne a múlt határozza meg az érzelmi állapotodat és a kapcsolataidat. A teljes, boldog és félelmektől mentes érzelmi életért gyakorolunk ezen az online Anamé jógakurzuson.

8 óra

Kérdésed van?

Írj nekünk az info@anameprogram.com e-mail címre, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.