ONLINE JÓGAKURZUSOK ÉS ELŐADÁSOK ANAMÉVAL 
ONLINE JÓGAKURZUSOK ÉS ELŐADÁSOK ANAMÉVAL 

ONLINE JÓGAKURZUSOK ÉS ELŐADÁSOK ANAMÉVAL 

Ismerd meg jobban Anamét, az Anamé Program szellemiségét, kerülj közelebb önmagadhoz és értsd meg életed összefüggéseit. 

Szenvedélyesen kiállok annak a fontossága mellett, hogy szeresd és ismerd el magad. A küldetésemnek érzem, hogy megmutassam, nem vagy hibás azért, amit nem tudtál eddig fejben, a gondolati úton megoldani az életedben. A jelenlegi ezoterikus gondolkozás a tudatosságot isteníti, azt emeli piedesztálra. A tudatosság tényleg fontos, de nem mindenható. Ha minden fejben dőlne el, akkor hidd el, hogy minden ember boldogan élne, hiszen rengeteget gondolkozunk azon, hogy hogyan alakítsuk jól az életünket. Az életünk és a sorsunk azonban nem fejben, hanem a csakráinkban, az enegiaközpontjainkban dől el. A teljes lényünkben, és nem csak a fejünkben. Szeretném neked megmutatni, hogy amit eddig fejben nem sikerült megoldanod, az az energiaközpontjaidat jó állapotba hozva sikerülhet. 


Ha szeretnél velem is találkozni online jógakurzusaink keretén belül, akkor válassz a következő tartalmak közül a képre kattintva! 

Energia azonnal! bevezető minikurzus (hamarosan elérhető)

Ez a bevezető minikurzus tökéletes választás, ha most kezded velünk a gyakorlást. Tapasztald meg a gyakorlatok pozitív hatását és ismerd meg az energetikai tudatosság alapjait. Gábor és Anamé tartja ezt a 3 alkalmas bevezető minikurzust melyet kifejezett új gyakorlók számára állítottunk össze. 

3x10 perc

Mesterkurzus workshop: magam vagyok az Igazság

Érdekel a Mesterkurzus: magam vagyok az Igazság témája, de most nincs lehetőséged részt venni rajta? Akkor a Mesterkurzus workshop neked szól! 

3 óra

Mesterkurzus: magam vagyok az Igazság

Érdekel, hogy ki is vagy te valójában, túl a jónak vagy rossznak ítélt tulajdonságaidon? Hogyan tudod a saját pozitív és negatív részeidet egymással harmóniába hozni? Szeretnél rátalálni végre az igazi önmagadra, aki nem a külvilág elvárásait testesíti meg? 

Akkor gyere, és ismerkedj meg magaddal úgy, ahogyan eddig még sohasem gondoltál rá!

16 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: gyökércsakra

Ha hiányzik a stabilitás vagy a biztonságérzet, nem teljesek az alapok az életedben, akkor ezzel az átfogó, a problémák mélyére hatoló tisztító kurzussal egy nagy lépést tehetsz. Teremts egy stabilabb, biztosabb alapot az életednek, add meg ezt az ajándékot magadnak!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: szakrális csakra

Ez az online jógakurzus úgy lett összeállítva, hogy alaposan körbejárja ezt a témát: segít hozzáférni a régi sérelmekhez és kitisztítani őket gyökerestül, hogy ne álljanak többé a kiteljesedésed útjába. Éld meg örömmel, felszabadultan a szexualitást, a női vagy férfi lét boldogságát és kerülj áramlásba!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: köldökcsakra

Ez az online jógakurzus egy igazi energialöket: ha nehézségeid vannak az önértékelés, önérvényesítés terén, ha bizonytalannak érzed magad vagy nehezen mondasz nemet, akkor ne hagyd ki! Megtapasztalhatod, mekkora erőd van valójában és azt a céljaid szolgálatába állíthatod, amivel magadat és másokat is motiválni tudsz.

8 óra

Karmikus tisztító kurzus: kiteljesedés a szív szintjén

Hogy ne a múlt határozza meg az érzelmi állapotodat és a kapcsolataidat. A teljes, boldog és félelmektől mentes érzelmi életért gyakorolunk ezen az online Anamé jógakurzuson.

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: torokcsakra

Az Anamé jógakurzus gyakorlatai intenzíven célozzák azokat a negatív érzelmeket, gondolatokat, múltbéli eseményeket fenntartó energiablokkokat, amelyek miatt még nem bontakoztál ki teljesen. Tedd le a múlt terheit és éld azt az életet, ami a szívedből jön és valóban a tiéd!

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: Harmadik szem

Végezz nagytakarítást a fejedben, a gondolataidban! A kurzus gyakorlatai abban segítenek, hogy a tisztánlátásod egy olyan vezérfonál legyen, ami a legnehezebb helyzetekben is irányt mutat és eligazít. 

8 óra

Karmikus tisztító jógakurzus: Koronacsakra

Az Anamé jógakurzus gyakorlatai lágyan kioldják a magányos küzdelmek fájdalmát fenntartó energiablokkokat és visszavezetnek ahhoz a tudáshoz, hogy a fizikai, múlandó testeden túl az örökkévaló is benned él. Erősítsd meg magadban, hogy más színben lásd az életedet!

8 óra

BALÁZS VALÉRIA ANAMÉ

Számos, gyógyíthatatlannak tartott betegség és súlyosan bántalmazó családi háttér - így kezdődött a történetem. Az életutam megmutatta, hogy a kilátástalannak tűnő helyzetekből is van kiút, hiszen a nehéz kezdet után ma egészségben és boldogságban élem azt az életet, ami a szívem vágya: hogy másoknak is segítsek a fejlődésben. A tapasztalataimon túl pszichológusi és jógaoktatói végzettségem garantálja az általam kidolgozott módszer hitelességét és szakmai alapjait.


Az én példám megmutatja, hogy nincs lehetetlen: az az erő, ami az én átalakulásomat segítette, benned is ugyanúgy ott van. Találj rá te is ezeken a kurzusokon!


JOBBAN ELMÉLYEDNÉL VALAMELYIK TÉMÁBAN?

Az Anamé jóga gyakorlatai segítenek, hogy a sodródás helyett tudatosabban élj és végre te irányítsd a sorsodat. Így eszközt kapsz a kezedbe ahhoz, hogy a hétköznapi életedben kiteljesedj, és a nehéz helyzetekben is stabil és magabiztos tudj maradni. Az egyszerű, célzott gyakorlatok erejét az adja, hogy a problémák gyökerénél hatnak. Bár az átalakulás folyamata időbe telik, de a változás első jeleit magadon szinte azonnal érzékelni fogod. Válassz egy témát és gyakorolj rendszeresen velünk, hogy elérhesd amit szeretnél! 

Alapozd meg az életed!
Alapozd meg az életed!

Bőség, stabilitás, örömteli párkapcsolat, önérvényesítés, kitartás. Hogy ne legyen hiány, ami visszatart a fejlődésben. Hogy ne érezd, hogy hátrányban vagy. Kerülj jó viszonyba az anyagi világgal és építs stabil alapokat az életedben!

Tovább >>

Nyisd meg a szíved!
Nyisd meg a szíved!

Boldog párkapcsolat, emberi kapcsolatok és szeretetteljes kapcsolat önmagaddal, nemcsak elhatározásból, de szívből is.

Fogadj és adj szeretetet félelmek nélkül, nyisd meg a szíved a csodákra!

Tovább >>

Teljesedj ki!
Teljesedj ki!

Több vagy, mint a tested vagy a személyiséged. Teljesedj ki a hivatásodban, szabadulj meg a negatív gondolatoktól, légy bizalommal az élet iránt! Tudd meg, miért vagy itt, bontakoztasd ki a valódi önmagad és lubickolj benne!

Tovább >>

Kérdésed van?

Írj nekünk az info@anameprogram.com e-mail címre, ahol kollégáink készséggel állnak a rendelkezésedre.